ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

1. Η κράτηση θεωρείται επιβεβαιωμένη από την ημερομηνία της πληρωμής (με την μορφή χρέωσης πιστωτικής κάρτας). Οποιαδήποτε γραπτή επιβεβαίωση χωρίς πληρωμή θα θεωρηθεί άκυρη.

2. Η είσοδος στο δωμάτιο (check in time) πρέπει να γίνει μετά τις 12 ΜΜ της ημερομηνίας άφιξης και η αναχώρηση από το δωμάτιο (check out time) πριν τις 12 ΜΜ της ημερομηνίας αναχώρησης.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Η διεύθυνση του συγκροτήματος θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει αιτήματα για αλλαγές που γίνονται από τον πελάτη πριν την άφιξη. Όταν τέτοια αιτήματα αλλαγών συνδέονται με παράταση της παραμονής του πελάτη, ή αύξηση του αριθμού των ατόμων στην κράτηση ή την αγορά των πρόσθετων υπηρεσιών, Το Ξενοδοχειο Άγγελος θα χρεώσει μόνο την διαφορά τιμής λόγω της αλλαγής.

 

ΤΙΜΕΣ

Όλες οι τιμές είναι ανά δωμάτιο ανά ημέρα και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους (Φ.Π.Α. & Δημοτικό φόρο). Οι τιμές των δωματίων είναι αυτές που δημοσιεύονται στον πίνακα τιμών ή στις σελίδες των προσφορών. Το Ξενοδοχειο Άγγελος δεν φέρει καμία ευθύνη για τιμές που υπάρχουν δημοσιευμένες σε άλλους δικτυακούς τόπους. Το Ξενοδοχειο Άγγελος διατηρει το δικαίωμα να αλλάξει τις δημοσιευμένες τιμές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

1. Οι ακυρώσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (e-mail, fax, ταχυδρομείο) για να θεωρηθούν έγκυρες.

2. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτηση σας 10 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει καμία χρέωση και σας επιστρέφεται η προκαταβολή, μετά την αφαίρεση τυχόν εξόδων που θα υπάρξουν για την επιστροφή της προκαταβολής (έξοδα τράπεζας, ταχυδρομικά τέλη ή οποιαδήποτε άλλα προκύψουν).

3. Κρατήσεις που θα ακυρωθούν σε λιγότερο από 24 ώρες προ της άφιξης του πελάτη, θα χρεώνονται ακυρωτικά μίας νύχτας.

 

ΠΑΙΔΙΑ

Μέχρι 2 ετών δωρεάν. Από 2 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση εάν μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες.